Layher steigerbouwconstructies

Super-flexibel event constructie systeem

Het Layher universele podium- en tribunesysteem gebruikt Meerdink Verhuur om op evenementen allerlei denkbare constructies te creëren. Meerdink Verhuur bouwt bijvoorbeeld:

  • Podia voor evenementen
  • Vlonders voor presentaties
  • Bruggen en toeganspoorten
  • Tribunes en trappen
  • Beursstands
  • Vipdecks

Uw tent een meter hoog

De stalen steiger-constructie van Layher is een wereldmerk. Kenmerk is de snelle en flexibele opbouw van de steigersystemen. Stabiele constructies over vijvers of het egaliseren van een ongelijke vloer. Bijvoorbeeld een VIP-deck op 1,5 meter hoog om uw sponsors perfect zicht te geven.

Een goede entree maken

Met een toegangspoort van Layher kunt u uw sponsors goed in de picture zetten. Een steiger constructie van 10 meter hoog staat als een huis! In combinatie met podium of tribune is uw evenement compleet. Deze constructies op evenementen zijn bijvoorbeeld: podia, tribunes, luidsprekertorens, vip-terrassen, entree-poorten, decorconstructies, deejay-podiums, toegangsbruggen, reclameborden, videowalls, skihellingen, beursstands etc.

Hoog, maar ook droog

Podia en tribunes met dak of zonder dak worden gemaakt met een speciale bovenbouw. Dit zijn vloersystemen en zitelementen waarmee voldaan wordt aan de internationale regelgeving.

Layher door Meerdink Verhuur gebouwd

Huur bij ons een systeem van Layher en wij leveren het niet alleen af, maar komen het volledig voor je installeren. Meerdink Verhuur regelt alles tot in de puntjes. Wij bouwen snel en efficiënt solide constructies voor alle soorten evenementen en toepassingen. Dit kan een een podium zijn voor een modeshow, maar ook een noodtrap of renovatiesteiger.

Inspiratie nodig?

Het mag duidelijk zijn dat je met Layher grootste constructies kunt bouwen. Duizelt het je allemaal een beetje? Wij denken graag met je mee.