Feestverhuur

Meerdink Verhuur is gespecialiseerd in feestverhuur voor privéfeesten, festivals en evenementen. Groot of klein en welke uitstraling ook gewenst is, met het brede assortiment aan feestmeubilair, decoratie en praktische zaken zoals muziekcomputers en toiletvoorziening, biedt Meerdink Verhuur altijd de beste oplossing.

Compleet assortiment feestverhuur

Een bruiloft, jubileum, personeelsfeest, groot of klein evenement en een compleet festival: wij verhuren feestartikelen voor iedere gelegenheid. Wij bieden partytenten van verschillende groottes en uitstraling. Dansen gaat bovendien uitstekend op onze cassettevloeren. Wilt u tappunten huren? Overweeg dan direct drank bij ons in te kopen. Dit maakt het organiseren van een feest heel eenvoudig omdat alles uit dezelfde vrachtwagen wordt geladen. Decoratie hebben wij in verschillende thema’s en glaswerk, bestek en servies mag je ongewassen weer bij ons inleveren.

Wij verhuren alles voor een compleet feest

  • Partytenten
  • Overkappingen
  • Meubilair
  • Feestbenodigdheden
  • Verlichting
  • Muziekinstallaties
  • Servies

De extra’s van Meerdink Verhuur

Uiteraard staan wij klaar voor de verhuur van feestinrichting. Meerdink Verhuur staat echter ook garant voor ontzorging en service. Door jarenlange ervaring helpen wij met plezier met de aansluiting en installatie van uw feestlocatie. We vertalen wensen en ideeën naar een gepaste en feestelijke uitstraling.

Voor feestverhuur neemt u contact op met Meerdink Verhuur

Feestverhuur, aansluiting en installatie voor de grootste en meest intieme feesten en evenementen. Hiervoor neemt u contact op met Meerdink Verhuur. Wij komen graag langs om wensen en ideeën te bespreken.

ja3 2014-05-23 13.05.48 1

deco (4) Lounge bank