Eventmeubilair: verhuur van de allernieuwste producten

Het aanbod van evenementen groeit enorm. Voor het publiek is het elk weekend weer moeilijk kiezen naar welk feest of festival ze gaan. Waarmee haal je ze als organisator over om voor jou te kiezen? Denk in details: een foodcorner die past bij de festivalsfeer in plaats van die saaie witte unit. Of een unieke overdekte zitplaats waardoor je bezoeker zich optimaal kan ontspannen. Meerdink Verhuur ontwikkelt op maat gemaakt eventmeubilair voor jouw evenement en adviseert over de mogelijkheden in materiaal- en kleurgebruik.

Een selectie uit ons maatwerk

Op zoek naar iets unieks? Wij schetsen, zagen en bouwen wat jij voor ogen hebt.

Meegaan met trends in verhuur eventmeubilair

Meerdink Verhuur blijft zichzelf continu vernieuwen en gaat mee met de laatste trends. Vanwege de verscheidenheid aan opdrachtgevers kennen we het werkveld op ons duimpje en adviseren we voor elk evenement passende podia, tenten of meubilair. Ook bij afwijkende wensen of nieuwe producten denken wij graag mee. Zo is jouw evenement altijd uniek.

Een selectie uit ons maatwerk

VIP-decks

Ontdek alu alure

Podia

Food area elementen

Comfortabel consumeren

Stoere steenschotten

Steenschottenhout is een van de materialen waar we graag mee werken. Door de hitte van de stenen krijgen de schotten een verweerde uitstraling die zich uitstekend leent voor het maken van robuust en stoer meubilair. Van tafels tot stands en zitplaatsen; Meerdink Verhuur tovert de verweerde schotten om tot een urban meubel, speciaal voor jouw evenement.

Duurzame draglines verwerkt in eventmeubilair

Een broertje in de stoere materialenfamilie is draglinehout. Meerdink Verhuur geeft deze draglines een tweede leven in de festivalwereld door er foodcorners, tafels en zitplaatsen van te maken. De hardhouten platen gebruikte men eerder in de bouw als rijplaat voor zware machines.

Keur aan kleur

Niet alleen qua materiaal, maar ook qua kleur biedt ons assortiment ruime keuze. Waar festivaltenten eerst voornamelijk wit waren, is nu de tegenhanger zwart veel populairder. Meerdink springt in op deze trends door modellen van de vertrouwde Pagode– en Aluhaltent ook in het zwart te verhuren.

Contact

Over ons

Full-service