Ons fullservice verhuurbedrijf neemt werk uit handen

In een hectisch evenementenseizoen wil jij als organisator vooral bezig zijn met het creatieve proces en niet constant achter iedereen aan hoeven lopen. Meerdink Verhuur tovert jouw locatie om tot een sfeervolle ruimte, of het nou gaat om een kleinschalige beurs of een driedaags festival. Wij volgen jouw draaiboek, denken in oplossingen en zijn altijd bereikbaar voor last minute regelzaken. Creƫer rust en laat ons de basis van jouw evenement uit handen nemen.

Als Waldo en zijn team producties intekenen, leveren, en opruimen krijgen we telkens weer bevestigd: met Meerdink Verhuur is het prettig samenwerken.

- Bonheur Horeca Groep -

Een goed fundament met een fullservice verhuurbedrijf

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis:

Met deze elementen zorgen wij dat het fundament van je festival solide is. We denken met je mee, leveren unieke producten waarmee jij je als organisator onderscheidt en bouwen secuur op en af. Heb je tussendoor advies nodig of zit je ineens met je handen in het haar? Met onze jarenlange ervaring in de branche hebben we voor elk dilemma een passende oplossing.

Wij leveren wat je voor ogen hebt

Intensief contact met onze klanten zorgt ervoor dat elk evenement slaagt. Wij blijven vernieuwen en verbeteren, ook voor de opdrachtgevers met wie we al jaren samenwerken. Zet ons ook gerust in voor eenmalige, nieuwe evenementen. In dit geval nemen we de klant aan de hand met onze jarenlange ervaring. We verdiepen ons in je wensen en weten zo precies wat je voor ogen hebt.

Wij zorgen dat jouw evenement slaagt.

Over ons

Ontwikkelingen

Contact