Meerdink Verhuur: samen één team

Put uit onze brede ervaring voor het aankleden van festivals of evenementen. Met meer dan twintig jaar ervaring hebben wij voor elk evenement ideeën of gepast oplossingen. Of je nu een groot hiphopfestival of een besloten bijeenkomst op een landgoed organiseert. Voor (bijna) iedere gelegenheid het juiste materiaal, en missen we iets, dan ontwerpen we het samen!

Meerdink Verhuur denkt met je mee

Wij zijn Jacqueline Lous en Waldo Meerdink van Meerdink Verhuur. Het begon allemaal met het uitlenen van onze zelfgemaakte tent. Deze uitleenservice breidde uit met plastic stoelen, planten en bestek en al snel wisten evenementorganisatoren uit de regio ons te vinden. Het resultaat: twintig jaar aan ervaring en kennis en sinds kort een nieuwe locatie in Rijen. We combineren onze ervaring met creativiteit en leveren daarom steeds vaker gepersonaliseerde ‘hardware’ van een festival in de vorm van unieke meubels.

Full service

Het organiseren van een evenement heeft nogal wat voeten in de aarde. Vertrouw daarom volledig op ons voor een goede op- en afbouw. Waldo zorgt er met zijn team voor dat alles netjes wordt geïnstalleerd, afgeleverd en opgeruimd en voor vragen kun je altijd terecht bij Jacqueline. Ons bouwteam bestaat onder andere uit oud-roadies van wereldbands. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een festival gecoördineerd en strak op te bouwen.

Maatwerkproducten met de juiste look-and-feel

In een branche die draait om ambiance en trends is het belangrijk niet achter te blijven. Ons assortiment van vandaag is daarom anders dan dat van vorig jaar. Het wordt steeds aangevuld met nieuwe producten. De standaard inklaptafels die je overal ziet, doen de sfeer niet altijd recht. Onze originele, robuuste én stapelbare eventtables van hout en staal geven jouw feest bijvoorbeeld meteen meer beleving. Ook aankleding gemaakt van materialen als dragelinehout, golfplaat en steenschotten zorgen dat jouw event de juiste sfeer uitstraalt.

Een ervaren en betrokken partner

Het evenementenseizoen in de zomer is voor alle partijen hectisch. Het geeft rust als jouw leverancier een gesprekspartner is die van wanten weet. We geven niet alleen telefonisch advies, maar weten ook hoe vorige edities eruit zagen en denken na over verbeteringen. Onze jarenlange ervaring en betrokkenheid zorgt dat we je passend advies kunnen geven.

Met de maatwerkproducten van Meerdink Verhuur komt de sfeer van jouw evenement nog beter tot zijn recht.

Contact

Ontwikkelingen

Full-service