Compleet verzorgd feestverhuur bij uiteenlopende events

Meerdink Verhuur loopt graag een rondje met je door onze diverse klantenkring. Mojo Concerts is een van de grootste opdrachtgevers met festivals als Pinkpop, Lowlands, Woo Hah! en het North Sea Jazz Festival. Ook de regionale evenementen Festival van het Levenslied, Roadburn en Draaimolen zijn vaste klant. En ons feestverhuur beperkt zich niet tot festivals. De Warandeloop rekent elk jaar op onze service en we voorzien ook feesten van particulieren en horecagelegenheden van tenten, podia, layer-constructies en vipdecks.

Best Kept Secret

Voor Best Kept Secret realiseerden we speciale zitplaatsen aan de waterkant. Het gaat om banken van lange draglines met een overkapping van golfplaat, zodat de zitplaatsen heerlijk droog bleven. Aan het water zorgden deze units met urban look voor een plaatje dat perfect bij het evenement past. Ook onze verschillende tenten, vloeren, layher-podia, stages, bars en eventtables gaven Best Kept Secret een stoere en robuuste uitstraling.

De eventtables en dragline banken waren een unieke aanvulling op ons Festival.

- Best Kept Secret -

Festival van het Levenslied

Op ons chique vipdeck zingen bezoekers van Festival van het Levenslied uit volle borst mee met de smartlappen. Door de hoge ligging hebben zij perfect zicht op het podium.

Roadburn

De bezoekers van het Roadburn festival rusten tussen het headbangen door lekker uit met een hapje bij onze robuuste foodcorners. Om de urban uitstraling van het festival door te trekken naar het meubilair bouwden we deze stands van stoere steenschotten en golfplaten.

Feestverhuur bij De Warandeloop

De Warandeloop is een goed voorbeeld van hoe compleet ons feestverhuur kan zijn. Wij bouwen de randvoorzieningen van deze hardloopwedstrijd vanaf de grond op, met uitzondering elektriciteit en watervoorzieningen. Speciaal voor dit hardloopevenement verzorgen we tenten, podia, vloeren, Layer-constructies en alle dranghekken. Voor de toiletwagens schakelen we een partner in.

Het Octrooibureau

Het Octrooibureau in Den Haag is een mooi voorbeeld van hoe wij in no time sfeer creƫren. Zij wilden in de zomermaanden een zonnig terras plaatsen waar hun werknemers met veel plezier konden vertoeven. Het terras is door ons ingericht met meubilair in Ibiza- en loungesfeer.

Maak jouw evenement net zo uniek en succesvol met ons feestverhuur.

Contact

Ontwikkelingen

Full-service